Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
08.04.2009 15:53 - Жената с главно Ж...
Автор: chismes Категория: Други   
Прочетен: 7120 Коментари: 6 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Толкова си блъсках главата, за да разтълкувам понятията ГРОЗНИ и ГРУБИ жени. И тъй като не успях, потърсих помощ в тълковен речник, но уви и там не съществуват подобни понятия...

Съществуват ПЪЛНИ и ВЛАСТНИ жени, което в изкривеното съзнание на НЯКОЙ мъжки индивиди се равнява на ГРОЗНИ и ГРУБИ.

Но какво е пълна жена?
Още по римско време идеал са били жените със закръглени форми. Точно така са били изобразявани и статуите на богините - с пищен бюст, широк ханш и пълни заоблени бедра. В днешно време идеалът все още е същият въпреки, че много мъже не го признават. И точно заради тях ще попитам - Вие вглеждали ли сте се в една такава пълна жена?. Виждали ли сте блясъка в очите й?...Пълните жени са красиви и борбени. В очите им кипи живот, живот, изпълнен с романтика и нежност..Живот отвъд пределите на материалното и фалша. Такива жени се грижат много повече за външния си вид, те се борят да превърнат недостатъците си в предимства и почти винаги успяват. Пълните жени са и много страстни любовници, но не защото го правят все едно им е за последно, а защото го правят със сърцето си. В повечето случай те са крехки и лесно раними.
Пълната жена е магнетична, чаровна и добра. Тя събира всички мъжки мечти в една....само трябва малко смелост на господата, за да си го признаят.

Властната жена.
Това вече е творение на мъжете - неудачници. Само един мъж, който е безхарактерен, лентяй и некадърник може да създаде една такава властна жена.
Властната жена е силна, смела и безкомпромисна. Тя не се е родила такава, животът с хилядите си удари я е променил. Много често пъти животът на такива жени е бил пълен хаус - може би бедност, провален брак, самотни майки и др. Те влагат цялата си енергия и сила в това да просперират, да се изправят на крака и да вървят с високо изправена глава. Ако е семейна, Властната жена е глава на това семейство. Тя осигорява прехраната, плаща сметките, взема важните решения(Замислете се мъже, защо?), тя играе ролята и на мъжа и на жената.
Властни жени не се раждат - тях ги създават слабите мъже!

И така. Грозните и груби жени, всъщност са пълни и властни жени.
А ПЪЛНИТЕ и ВЛАСТНИ жени са ЖЕНИТЕ с главно Ж!!!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. djuliasno - Такива глупости пишеш, че не знам ...
08.04.2009 17:13
Такива глупости пишеш, че не знам вярваш ли си изобщо? По римско време идеалът за жена доста се е различавал от този в настоящето, но тогава и мъжете не са били цвете за мирисане, целите окосмени, брадати, с дълги коси. Сега като видите някой манекен например, се захласвате по стегнатите му мускули, но замисляла ли си се, че не изглеждат така секси без кола маска. По римско време така ли е било?
Това, че пълните жени са идеалът на всеки мъж, е абсолютна измислица. Не можеш да категоризираш един тип жена като единствен. Явно ти си такава жена, която каквото и да прави няма да свали излишните няколко килограма и накрая казва, че така се харесва даже повече.
Втората категория, която си обсъдила звучи доста нелепо. Хем тези жени са измислица от мъжете-неудачници, хем си ги характеризирала - безсмислено ми изглежда.
Много не ми харесва този постинг, казвам ти! Мисли, когато пишеш, защото иначе се получават небивалици.
цитирай
2. chismes - ;) ;) ;)
08.04.2009 17:38
да бе слядурче аз съм с наднормено тегло 49 килограма и всичко това което пиша е безмислено за недоразвитляци като тебе които си падат по миски, които едва ли биха забелязали такива като тебе, но благодаря за коментара оценявам че си прочел постинга ми, който е небивалица БЛАГОДАРЯ!
цитирай
3. анонимен - тя не прилича на баба ти и ти не можеш да и простиш това???
08.04.2009 17:55
прозрачна злоба се къпе в нечия сълза, която мисли за бъдещето,а не за този момент,за себе си и сега.
цитирай
4. анонимен - Da.
08.04.2009 18:28
Istinata .... tzqlata istina........Podrazbira se che sa umni i volevi.....mogat i da otslabnat i da badat NE vlastni....dokato pri drugite jeni ne shte e lesno da nosqt nito kilogrami....nito vlast.
Pozdravi za smelostta kam izbora na tema.Usmivki!!!!
цитирай
5. djuliasno - хахахахаха
08.04.2009 18:35
Въобще-е-е не си ме разбрала. Не знам как разбираш какви момичета харесвам, като не ме познаваш. Исках да ти кажа, че не ми харесва постинга ти, защото първо: не казваш нищо ново; второ: изкарваш пълните жени хем жертви на мъжкото мнение, хем са в безгрешна светлина според твоите представи. Както пълните, така и слабите жени имат своите предимства и недостатъци във външния вид. Пълните момичета имат по-големи форми, затова някои мъже ги предпочитат. Слабите пък са сякаш по-крехки като физиолофия и те също притежават женственост и красота. Исках да ти кажа, че не си обективна в мнението си, но както забелязвам, не приемаш мнения, различни от положителните. Изпуснатите препинателни знаци, заради бързането да напишеш коментара, подсказват за нервите, които си изхабила.
цитирай
6. анонимен - Що за малоумен коментар,
09.04.2009 09:56
анонимен 3?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: chismes
Категория: Други
Прочетен: 2147478
Постинги: 15
Коментари: 576
Гласове: 288
Архив
Блогрол